Zbritje Close W

Zbardhues Për Dhëmbë

Edito Publikuar më 31.05.20209.99€
Informatat:
Përshkrimi:

Mënyra më e shpejtë për të marrë një buzëqeshje të bukur!

Ky laps për zbardhjen e dhëmbëve heq të gjitha njollat e padëshiruara dhe i bën dhëmbët tuaj të bardhë si një perlë dhe është e shkëlqyeshme për ata me dhëmbë të ndjeshëm, të cilët dëshirojnë një zbardhje më të butë të dhëmbëve.

Formula jonë është vegan dhe pa gluten. Dhe ne jemi krenarë që jemi të çertifikuar pa mizori.

Zbardhuesi heq 100% kafe, verë, duhan dhe njolla të tjera të zakonshme pa dëmtuar smaltin dhe duke krijuar një pengesë njollosë njollë për javë pas përdorimit.

Rezultate të shpejta. Shumë klientë marrin një rezultat të çastit të zbardhjes pasi të aplikojnë për herë të parë, ndërsa ka edhe klientë të tjerë që marrin disa ditë për të parë një përmirësim të dukshëm.

E përballueshme dhe e qëndrueshme!

Shpërndaje:

Të tjera