Zbritje Close W

INTERSPORT Kosova - Zbritje

Edito Publikuar më 13.03.2021 -50%
Informatat:
Përshkrimi:

Zbritje 50% në gjithqka ? Mbyllet Intersport në Grandstore, Prishtinë
Edhe pak ditë kanë mbetur për të shfrytëzuar ofertën. Ju lusim që të mbani maskën dhe distancen gjatë blerjes, në menyrë që të keni një pervoje sa më të sigurtë.
Ju mirëpresim ?

Shpërndaje:

Të tjera