Zbritje Close W

Sirius Wine shop

Edito Publikuar më 30.12.2016 -30%
Informatat:
Përshkrimi:

Konsumator të ndëruar,
Me datën 30 dhe 31 dhjetor do të jem prezent në Sirius Wine shop në Albi Mall.
Zbritje deri -30%
Verë të vluar gratis!
Degustim: Wine, Cognac, Whisky
Dhe do t'ju jap të gjitha këshillat rreth verërave.
Ju mirëpresim,
Fidaim Rashiti.

Shpërndaje:

Të tjera