Zbritje Close W

Divan me strukturë të rehatshme

Edito Publikuar më 08.12.2016 -20%
Informatat:
 • Emri:

  Gorenje Department Store
 • Telefoni:

  38649777747
 • Qyteti:

  Prishtinë
 • Zbritje

  -20%
Përshkrimi:

Divan me strukturë të rehatshme dhe të qëndrueshme, të përshtatshëm për çdo ambient.

Gorenje Department Store
Prishtinë

Shpërndaje:

Të tjera