Zbritje Close W

Grirëse perimesh

Edito Publikuar më 20.04.2017 -50%
Informatat:
Përshkrimi:

Perfekte për bluarjen e erëzave, arrave, ushqimin për fëmijet dhe shumë më tepër. Një paisje e cila ju ndihmon të grini, bluani, preni dhe copëtoni duke përdorur thikën teke ose dyshe.

Siguron rezultate maksimale
E përshtatshme edhe për thyerjen e akullit dhe përbërësve të fortë
Perfekte për të bluar më shumë se një përbërës në të njëjtën kohë
Ideale për bluarje të imët.

Delimano Kosova

Shpërndaje:

Të tjera