Zbritje Close W

ZBRITJE E MADHE E FUNDVITIT E NDRIÇUESEVE

Edito Publikuar më 19.12.2017
ndryshme
Informatat:
Përshkrimi:

Zbritje e madhe e fundvitit në të gjitha prodhimet:
- ndriçuese shtepiake Brilliant-Gjermani dhe të tjera,
- ndriçuese të zyreve,
- ndriçuese industriale,
- ndriçuese të jashtme
- ndërprerësat modular TEM dhe materialet tjera elektrike

Shpërndaje:

Të tjera