Zbritje Close W

Aparat për kafe turke

Edito Publikuar më 09.01.2017 -20%
Informatat:
Përshkrimi:

Aparat për kafe turke nga Gorenje - 20%.

Çmimi është 79.99 -20% = 63.99€

Gorenje Department Store
Prishtinë, Mitrovicë, Prizren, Gjilan dhe Pejë

Shpërndaje:

Të tjera