Zbritje Close W

Dyshekët dhe jastekët në zbritje

Edito Publikuar më 27.11.2016 -20%
Informatat:
  • Emri:

    Magniflex Kosova
  • Qyteti:

    Prishtinë
  • Zbritje

    -20%
Përshkrimi:

Për një jetë të mirë. Një natë me gjumë të mirë!
Magniflex në dyqan të ri në Albi Mall, zbritja vlen nga 25-28 Nëntor.

http://www.ciaoberto.com/

Shpërndaje:

Të tjera