Zbritje Close W

Produktet Nardi në zbritje

Edito Publikuar më 30.11.2016 -25%
Informatat:
 • Emri:

  Light House Studio
 • Telefoni:

  049310100
 • Qyteti:

  Prishtinë
 • Zbritje

  -25%
Përshkrimi:

Kualiteti dhe ngjyrat e karrigave nga prodhuesi italian #Nardi, i japin shije hapsirës së oborrit tuaj!

Ejani dhe binduni me kualitetin e produkteve #Nardi
Tashmë të gjitha produktet #Nardi kanë zbritje në dyqanin tonë dhe atë deri në 25%.

Shpërndaje:

Të tjera