Zbritje Close W

Beats By Dr. Dre Solo 2

Edito Publikuar më 25.11.2016151.50€
Informatat:
 • Emri:

  Gjirafa50
 • Telefoni:

  37744991206
 • Qyteti:

  Prishtinë
 • Çmimi:

  151.50€
Përshkrimi:

"Përjeto muzikën ndryshe"
Zhyte veten në një përvojë tjetër emocionale duke përdorur Beats By Dr. Dre Solo 2. Kufjet palosëse të kualitetit të lartë janë të punuara me material fleksibil dhe të qëndrueshëm që nuk mund të thyhen e as të plasariten. Janë shumë të rehatshme dhe të lehta. Kanë komandë në kabllo, Remote Talk, përmes së cilës ju mund të bëni ndërrimin e këngëve, uljen dhe ngritjen e zërit dhe hapjen e telefonatave pa e prekur fare celularin. Remote Talk përdoret me të gjitha pajisjet iOS si iPad, iPod, iPhone dhe pajisjet tjera celulare. Kufjet lidhen me pajisjet e tjera përmes jack-ut 3.5mm i cili është i vendosur në fund të kabllos 1.36m të gjatë me peshë 205g.

https://gjirafa50.com/produktet/beats-by-dr.-dre-solo-2/

Shpërndaje:

Të tjera