Zbritje Close W

Ndriçuese në zbritje

Edito Publikuar më 24.07.20170.00€
Informatat:
  • Emri:

    Bashkim SHALA
  • Telefoni:

    37744239753
  • Qyteti:

    Prishtinë
Përshkrimi:

ARCH LIGHTING ju ofron zbritje në të gjitha produktet e ndriçimit dhe ndërprerësat modular TEM. Të gjitha produktet janë evropiane dhe kanë garancion 2 vjet.

Shpërndaje:

Të tjera