Zbritje Close W

BIT Academy - zbritje në të gjitha trajnimet

Edito Publikuar më 12.06.2020 -50%
Informatat:
Përshkrimi:

Për një periudhë të shkurtër të gjitha trajnimet do të ofrohen edhe online, live me ligjërues, me gjysmën e çmimit të ligjërimit në klasë.

Zbritje 50% në të gjitha trajnimet Cisco CCNA, Wordpress, IT Essentials, Java Fundamentals dhe Web Development - Front-End

Shpërndaje:

Të tjera