Zbritje Close W

Zbritje në syzat Miu Miu

Edito Publikuar më 20.12.2016 -30%
Informatat:
Përshkrimi:

Model elegant nga Miu Miu, në shumë ngjyra, me zbritje 30% për fundvit!
Këtë dhe shumë modele tjera i gjeni në dyqanin tonë - Optika Simoni.

Çmimi: nga 265Eur në 185.50Eur.

Ju mirëpresim nga ora 09:00 deri në 20:00.

Sheshi "Nëna Terezë" (afër Teatrit Kombëtar)

Shpërndaje:

Të tjera