Zbritje Close W

Vetura Lamborghini Aventador

Edito Publikuar më 03.04.2017299.00€
Përshkrimi:

Vetura elektrike Lamborghini Aventador tani me SUPER ÇMIM !
* SASIA E LIMITUAR *

Dyqani kryesor në Lagjen Kalabria (afër stacionit të autobusëve), dhe 2 pikat tjera në Albi Mall dhe Rruga B (Lagja Mati 1)

Shpërndaje:

Të tjera