Zbritje Close W

Anëtarësim 1 vjeçar

Edito Publikuar më 27.11.201682.00€
Informatat:
 • Emri:

  Fivestar Fitness
 • Telefoni:

  37745555888
 • Qyteti:

  Prizren
 • Çmimi:

  82.00€
Përshkrimi:

Te Hënën dhe të Martën, 28 & 29 Nëntor, përfitoni nga Oferta 82 Euro - anëtarësim 1 vjeçar.
Urime Festa e Flamurit !
Oferta vlen për të gjitha qytetet.

http://www.fivestarfit.net/

Shpërndaje:

Të tjera